ACTIVITEITEN 2021/2022

September

Groepsactiviteit kanoën 

We hebben voor onze inzet van de Hooidonkse Kano Club een lesje kanoën met een barbecue cadeau gekregen. We hebben ervan genoten! Het was fijn om eindelijk weer bij elkaar te komen en als een groep samen iets te doen.
Pater Charles was ook aanwezig en en heeft ons verteld over zijn werk en doelen. Het is een inspirerende man die graag onder de jongeren is. 

https://www.hooidonksekanoclub.nl

 

November

Allerzielen

Op Allerzielen hebben we het kerkhof van de H. Hartkkerk in Veghel vol gezet met brandende lichtjes. Daarmee hebben we de overledenen van het afgelopen jaar in het licht gezet. Uiteindelijk zag het er erg mooi uit en waren veel mensen onder de indruk toen ze de kerk uitliepen. 

 

Krollen smeren voor de Krollenloop

Al om 8 uur 's ochtends hebben we krollen gesmeerd bij Bakkerij van Leur voor de Veghelse krollenloop. We hebben in totaal 1400 krollen gesmeerd en belegd met een speculaasje. 

Diezelfde middag werden de krollen door een aantal jongeren uitgedeeld aan deelnemers van de Krollenloop.

 

Dag van de Mantelzorg

Wij, van M25, mochten twee avonden helpen bij het vullen van de ruim 500 tasjes als bedankje voor mantelzorgers. Deze kregen zij op de Dag van de mantelzorg van welzijnsorganisaties.
Een heel dankbaar werk, wat ook nog leuk was om te doen!

 

 

 

Heel Veghel Kookt

Blije, dankbare gezichten, mooie gesprekken en lekker eten! Dit typeert de 'Heel Veghel Kookt' avond in het PieterBrueghelHuis. Samen  met kok Klaas en kok René mochten Diede, Inge, Luke en Lynn voor 11 ouderen een diner verzorgen. En natuurlijk schoven ze zelf ook aan.

https://www.kliknieuws.nl/regio/stadskrantveghel/186392/samen-eten-tijdens-heel-veghel-kookt-de-jus-van-het-leven-foto-s- 

 

December

Emballage-actie Albert Heijn

M25 mocht in de maand december meedoen aan de emballage-actie van de Albert Heijn Veghel! Tijdens een bezoek aan het van Coothhuis zagen we hoe de bewoners konden genieten van het samen karaoke-zingen op de ILLI-TV en het kijken naar de foto’s van bloemen en vlinders op de ILLI-TV. Dit is dan ook een cadeautje, dat wij graag aan de bewoners van het van Coothhuis willen geven.

 

Uitnodigingen kerstconcert

Het kerstconcert vond dit jaar weer digitaal plaats. Wij mochten als M25 meehelpen met het rondbrengen van de uitnodigingen en kerstkransjes. De mensen waren blij verrast en vonden het leuk om een kort praatje te maken.