HEEL VEGHEL BAKT 

Heel Veghel bakt voor Koningsdag 2024

27 april 2024 was Heel Veghel bakt voor Koningsdag, georganiseerd door Stichting Met je hart Veghel ONS welzijn Veghel e.o. Nationale vereniging De Zonnebloem, afd. Veghel. en onszelf, weer een succes! 40 thuisbakkers hebben de mooiste en lekkerste creaties gebakken voor in totaal meer dan 400 mensen. Dit hebben ze vanochtend naar de mensen toegebracht om ze zo te verwennen. Wat was het weer fijn om zoveel vrolijke gezichten te zien van zowel de mensen die het lekkers kregen als de mensen die het lekkers gaven. Ook een aantal van onze jongeren heeft meegedaan. Daarnaast heeft een groep jongeren in het PieterBrueghelHuis cupcakes gebakken voor de Oekraïners in Veghel.
Dankjewel aan alle vrijwilligers en bakkers die hebben meegeholpen en deze actie mogelijk maken! En dankjewel aan Schellen Boekhandel, Kantoorvakhandel en Copyshop Albert Heijn Stadhuisplein Veghel en Hulpdienst Diaconie Veghel voor de sponsoring!

 

Heel Veghel bakt voor Koningsdag 2023

Heel Veghel bakt voor Koningsdag was weer een succes!

Vandaag, Koningsdag 2023, organiseerden wij en ONS welzijn Veghel e.o. opnieuw de actie Heel Veghel bakt voor Koningsdag in samenwerking met De Zonnebloem Veghel en Stichting Met je hart Veghel

Met deze actie hebben we, samen met 45 thuisbakkers en vrijwilligers, 450 mensen in het zonnetje gezet! Dit waren net als vorig jaar ouderen als ook de Oekraïense vluchtelingen in Veghel. De thuisbakkers hebben weer de mooiste en lekkerste lekkernijen gemaakt en uitgedeeld. Met dit kleine gebaar hebben we 450 mensen een steuntje in de rug kunnen geven! Wat hebben we weer genoten van hun verraste en blije gezichten!

Dank je wel aan iedereen die geholpen heeft en dank je wel Albert Heijn Stadhuisplein Veghel, Schellen Boekhandel, Kantoorvakhandel en Copyshop en hulpdienst Diakonie voor de sponsoring!

 

Heel Veghel bakt voor Koningsdag 2022

Tijdens Koningsdag organiseerden wij opnieuw de actie Heel Veghel bakt  voor Koningsdag met ONS Welzijn, Stichting Met je hart Veghel en de Zonnebloem Veghel! Met deze actie werden 540 mensen in het zonnetje gezet die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit waren mensen die bijvoorbeeld eenzaam zijn of nu door een zware tijd heengaan. Denk hierbij onder andere aan ouderen, vluchtelingen en mantelzorgers. Deze mensen verdienen wat extra aandacht en een geluksmomentje. Dit hebben we samen met 45 thuisbakkers en vrijwilligers zoveel mogelijk van deze mensen tijdens Koningsdag, 27 april 2022, gegeven door iets lekkers voor hen te bakken. Denk hierbij aan een paar koekjes, cake of cup cakes. Dit werd op koninklijke wijze ingepakt met een lieve boodschap erop en persoonlijk afgegeven bij de mensen op Koningsdag.

De lieve betrokkenheid en het enthousiasme van de vrijwilligers en thuisbakkers maakte dat we zo veel mensen konden verrassen en dat de actie een succes was. Dank jullie wel voor jullie geweldige hulp! En dank je wel Albert Heijn Veghel voor de sponsoring!

Heel Veghel bakt voor Koningsdag 2021

Heel Veghel bakt vlaai

Heel Veghel bakt voor Koningsdag 2020