HEEL VEGHEL BAKT 

Heel Veghel bakt voor Koningsdag 2021

Tijdens Koningsdag 2021 hebben wij opnieuw de actie 'Heel Veghel bakt' georganiseerd om ouderen te verwennen met Koninklijk lekkers. Het was weer een groot succes! 61 thuisbakkers hebben iets lekkers gebakken voor bijna 500 ouderen en dit mooi ingepakt. We hebben prachtige en lekkere cakejes, taartjes, koekjes en meer voorbij zien komen. Dit werd op anderhalve meter afstand en met een mondkapje op naar de ouderen gebracht. En er was meteen ook tijd voor een gezellig praatje met de ouderen.

De ouderen waren dan ook erg verrast en dankbaar en we hebben veel blije gezichten gezien. Voor ons en de andere bakkers was het erg fijn om dit te zien. Ook was het leuk om op deze manier iets voor een ander te doen.

Dank je wel aan alle bakkers en vrijwilligers die mee hebben geholpen. Zo fijn om te zien dat er zoveel mensen en gezinnen mee hebben gedaan.

'Heel Veghel bakt' is een initiatief van Noor van Rijbroek (M25 Veghel) en Esther de Bie (ONS Welzijn) in samenwerking met stichting Met je hart Veghel en de Zonnebloem Veghel. De actie werd mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Veghel en Schellen Veghel.

https://www.omroepmeierij.nl/omroepmeierij/koningsdag-meierijstad-vooral-feest-voor-kinderen-en-ouderen 

Heel Veghel bakt vlaai

Heel Veghel bakt voor Koningsdag 2020