oktober

50 jarig jubileum van het dierenpark op veghel zuid

Op 8 oktober hebben de leden van M25 geholpen bij het 50 jarig jubileum van het dierenpark op Veghel zuid. Een van de vrijwilligers wil hier ook over vertellen: Het is heel mooi om te helpen bij het jubileum van dit dierenpark. Als je kijkt naar de mensen die al heel lang vrijwilliger zijn bij het dierenpark, zie je de trots in hun ogen. En dat wij als M25 hebben kunnen helpen bij dit jubileum, geeft jezelf ook een goed gevoel. Ook zag je veel plezier bij de bezoekers van het dierenpark, zeker toen de mensen drinken gingen halen. Hier was het heel leuk om een gesprekje met allerlei mensen aan te knopen. Zelf heb ik veel rondgelopen met een bak met ijsjes, en dan zie dat er ook heel veel kleine kinderen op afkomen. En dat is denk ik ook wat het dierenpark speciaal maakt en waarom wij hier willen helpen, de diversiteit is heel hoog.

Bedank middag heilig hartkerk & johanneskerk

Op 14 oktober heeft M25 bij de bedank middag van de vrijwilligers geholpen de leden die aanwezig waren hebben hapjes en drankjes uitgedeeld het was heel mooi om te zien hoe ouderen genoten van de gast vrijheid en de gezelligheid.

november

De krollenloop

Op 5 november was in Veghel de jaarlijkse Krollenloop. In de ochtend hebben de jongeren van M25 meegeholpen met het smeren van de krollen. En later op de middag hebben de jongeren van M25 de krollen aan de deelnemers uitgedeeld toen ze de finish hadden bereikt. Het was mooi om te zien hoe de deelnemers na al dat harde werk konden genieten van hun wel verdiende krol!

 

In dit artikel van omroep meierij kan je meer lezen.