oktober

50 jarig jubileum van het dierenpark op veghel zuid

Op 8 oktober hebben de leden van M25 geholpen bij het 50 jarig jubileum van het dierenpark op Veghel zuid. Een van de vrijwilligers wil hier ook over vertellen: Het is heel mooi om te helpen bij het jubileum van dit dierenpark. Als je kijkt naar de mensen die al heel lang vrijwilliger zijn bij het dierenpark, zie je de trots in hun ogen. En dat wij als M25 hebben kunnen helpen bij dit jubileum, geeft jezelf ook een goed gevoel. Ook zag je veel plezier bij de bezoekers van het dierenpark, zeker toen de mensen drinken gingen halen. Hier was het heel leuk om een gesprekje met allerlei mensen aan te knopen. Zelf heb ik veel rondgelopen met een bak met ijsjes, en dan zie dat er ook heel veel kleine kinderen op afkomen. En dat is denk ik ook wat het dierenpark speciaal maakt en waarom wij hier willen helpen, de diversiteit is heel hoog.

Bedank middag heilig hartkerk & johanneskerk

Op 14 oktober heeft M25 bij de bedank middag van de vrijwilligers geholpen de leden die aanwezig waren hebben hapjes en drankjes uitgedeeld het was heel mooi om te zien hoe ouderen genoten van de gast vrijheid en de gezelligheid.

november

De krollenloop

Op 5 november was in Veghel de jaarlijkse Krollenloop. In de ochtend hebben de jongeren van M25 meegeholpen met het smeren van de krollen. En later op de middag hebben de jongeren van M25 de krollen aan de deelnemers uitgedeeld toen ze de finish hadden bereikt. Het was mooi om te zien hoe de deelnemers na al dat harde werk konden genieten van hun wel verdiende krol!

 

In dit artikel van omroep meierij kan je meer lezen.

Bladeren harken🍁

Op 25 november hebben de jongeren van M25, zoals elk jaar, weer geholpen met het harken van bladeren op het kerkhof van de Heilighartkerk. Na al het harde werk kregen de jongeren ook nog wat lekkers om te snoepen.

December

Kerstconcert

Op zondag 17 december hebben de jongeren van #m25 geholpen bij het kerst concert in het @theaterblauwekei Het was een groot succes en onze leden hebben een mooie bijdrage kunnen leveren. Ze hebben ook nog mogen genieten van het optreden.

 

Februari

Pannekoeken bakken

Op zondag 4 februari hebben verschillende jongeren van M25 meegeholpen met pannenkoeken maken in de Lambertuskerk. Tijdens deze activiteit hebben zij onder andere voor kinderen mogen bakken, zelf hebben ze natuurlijk ook kunnen genieten van de heerlijke pannenkoeken 😋.

Groepsactiviteit

25 februari hebben we een gezellige groepsactiviteit gedaan in het PieterBreugelHuis. We hebben spelletjes gespeeld, competities & een quiz gedaan het was super gezellig en leuk!

April

Bedank middag

Vorige week zaterdag hebben de jongeren van #m25 meegeholpen aan de bedank middag voor vrijwilligers van de Lambertuskerk in #veghel het was een mooie activiteit waar wij veel vrijwilligers een glimlach konden bezorgen 😁

Mei

Bedank middag

Op 5 mei hebben verschillende jongeren van #m25 meegeholpen met de vrijheidsmaaltijd bij basisschool de 5 mast op #veghelzuid het was een super gezellige activiteit en we hebben ook mooi met stoepkrijt mogen tekenen🎨