Activiteiten 2022/2023

oktober

Bladeren harken

Op 22 en 29 oktober hebben wij net als ieder jaar weer bladeren geharkt op het kerkhof van de Heilig Hartkerk. Dit is een activiteit die veel jongeren leuk vinden en daarom doen wij dit ook graag. Wij krijgen van de mensen op de pastorie altijd wat te drinken en iets te snoepen, wat wij heel aardig vinden. Omdat ze zo blij met ons waren, werd er gevraagd of wij 5 November weer mee konden helpen. Hier konden wij uiteraard geen nee tegen zeggen.

Ook willen wij de talloze vrijwilligers benoemen die iedere zaterdagochtend aanwezig zijn bij de Heilig Hartkerk, want zonder hun zou de kerkgemeenschap er heel anders uitzien.

 

November

Allerzielen

Op 2 november was de Allerzielenviering in de Heilig Hartkerk. Wij mochten het hele pad op het kerkhof volzetten met waxinelichtjes om zoals elk jaar deze viering nog mooier te maken.

 

Krollenloop

Op 6 November was de jaarlijkse Krollenloop in Veghel. De organisatie had twee hulpvragen voor M25: Het smeren van krollen en het uitdelen van deze krollen aan de lopers. Dit is allemaal uitstekend verlopen. Het was heel mooi om te zien hoe blij de lopers waren als ze een krol ontvingen van de enthousiaste leden van M25.

 

december

Kerstconcert

Tijdens het Kerstconcert in de Blauwe kei op 18 en 19 december hebben de jongeren van M25 meegeholpen. Onze taak was het in ontvangst nemen van jassen en het wegzetten van rollators. Na afloop van het concert zorgden we er voor dat alles weer netjes terugkwam bij de mensen.

Ook mochten wij bij het concert zelf aanwezig zijn, wat wij natuurlijk hartstikke leuk vonden.

 

Februari

Op 5 februari hebben er een paar jongeren meegedaan aan een escape room in de Lambertuskerk. De jongeren vonden dit erg leuk om te doen. Zij deden dit samen met de toekomstig vormelingen.