Activiteiten 2022/2023

oktober

Bladeren harken

Op 22 en 29 oktober hebben wij net als ieder jaar weer bladeren geharkt op het kerkhof van de Heilig Hartkerk. Dit is een activiteit die veel jongeren leuk vinden en daarom doen wij dit ook graag. Wij krijgen van de mensen op de pastorie altijd wat te drinken en iets te snoepen, wat wij heel aardig vinden. Omdat ze zo blij met ons waren, werd er gevraagd of wij 5 November weer mee konden helpen. Hier konden wij uiteraard geen nee tegen zeggen.

Ook willen wij de talloze vrijwilligers benoemen die iedere zaterdagochtend aanwezig zijn bij de Heilig Hartkerk, want zonder hun zou de kerkgemeenschap er heel anders uitzien.

 

Allerzielen

Op 2 november was de Allerzielen viering bij de Heilig Hartkerk. Hierbij hebben enkele jongeren van M25 kaarsjes aangestoken op het kerkhof, zoals elk jaar, om deze viering nog mooier te maken.

 

Krollenloop

Op 6 November was de jaarlijkse krollenloop in Veghel. Hierbij waren er twee hulpvragen voor M25: Het smeren van krollen en het uitdelen van deze krollen aan de lopers. Dit is allemaal uitstekend verlopen en het was heel mooi om te zien hoe blij de lopers waren toen ze een krol ontvingen van de enthousiaste leden van M25.